Browsing Category

Design

Design

Διάφανες συσκευασίες για του Αγίου Βαλεντίνου

διάφανα κουτιά για του Αγίου Βαλεντίνου

Όλα τα προϊόντα μπορούν να αναδειχθούν από μια καλή συσκευασία, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι είναι από τα πιο σημαντικά εργαλεία marketing!

Έτσι, η εταιρία Clear Box, η οποία κατασκευάζει διάφανα κουτιά, στην προωθητική της ενέργεια για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, παρακινεί τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τα οικονομικά κουτιά δώρων που κατασκευάζει, μιας και όλα τα προϊόντα όπως λέει δείχνουν ακόμα πιο όμορφα μέσα σε ένα διάφανο κουτί!

Design

Γιατί να επιλέξω φωτιστικά δαπέδου

φωτιστικά δαπέδου για το σαλόνι

Στην αγορά υπάρχουν στην αγορά πολλά είδη φωτιστικών και ένα από αυτά είναι και τα φωτιστικά δαπέδου. Ο συγκεκριμένος τύπος φωτιστικού έχει κάποια μεγάλα πλεονεκτήματα έναντι άλλων ειδών φωτισμού, με σημαντικότερο το γεγονός του ότι μπορούν να μεταφερθούν όπου τα χρειαζόμαστε με πολύ μεγάλη ευκολία, προσφέροντάς μας ευελιξία, αλλά, και τη δυνατότητα να τα αναπροσαρμόσουμε στο χώρο μας σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες μας!

Σε συνδυασμό με το ότι τοποθετούνται πάρα πολύ εύκολα εν αντιθέσει με τα κρεμαστά ή τα επιτοίχια φωτιστικά, χωρίς να χρειάζεται τεχνικός, σκάλα ή να προξενούνται φθορές στους τοίχους, τα φωτιστικά δαπέδου συνιστούν την πλέον εύχρηστη λύση φωτισμού ενός χώρου. Επίσης, συνήθως στα φωτιστικά αυτά είναι πολύ εύκολο να ρυθμίσετε το ύψος και την κλίση, με αποτέλεσμα να μπορούν να χρησιμοποιούνται διαφορετικά ανάλογα με την ώρα της ημέρας, τη διάθεση και τις ανάγκες μας.

Design

50 ιδέες για να φωτίσετε το σαλόνι σας!

Το συγκεκριμένο βίντεο παρουσιάζει ιδέες διακόσμησης και λύσεις για τον φωτισμό του σαλονιού σας. Δείχνει διάφορους τρόπους για να τοποθετήσετε φωτιστικά σαλονιού ανάλογα με το στυλ και τη διαρρύθμιση του χώρου. Τι τύπους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πως, από κρεμαστά μέχρι επίτοιχα και φωτιστικά δαπέδου.

Design

Φωτιστικά LED με μπαταρία

Ποιο καφέ, εστιατόριο και ξενοδοχείο δεν έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα με τον φωτισμό των τραπεζιών του το βράδυ; Δηλαδή το να μπορούν οι πελάτες να βλέπουν επάνω στο σκοτεινό τραπέζει τι τρώνε και τι πίνουνε; Και αναφερόμαστε φυσικά για τους εξωτερικούς χώρους.

επιτραπέζια φωτιστικά led με μπαταρία

Η βιοτεχνία φωτιστικών Zambelis Lights έρχεται να δώσει λύσεις σε αυτό το πρόβλημα, με μια νέα σειρά LED φωτιστικών με μπαταρία, η οποία περιλαμβάνει φωτιστικά που μπορούν είτε να τοποθετηθούν επάνω στο τραπέζι, είτε στο δάπεδο, ή ακόμα και κρεμαστά, επάνω σε κάποιο κλαδί ή πέργκολα. Μπορείτε να τα ντιμάρετε σε 3 επίπεδα, 25% / 50% / 100% της έντασης, ενώ η διάρκεια τους μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 20 ώρες!

φωτιστικά led με μπαταρία

Design

Ειδικές κατασκευές φωτιστικών

Η εταιρία ΖΑΜΠΕΛΗΣ ΑΒΕΕ κατασκεύασε μια σειρά από κρεμαστά φωτιστικά, τα οποία θα φωτίσουν ένα οινοποιείο της κεντρικής Ελλάδας. Ως μία από τις λίγες βιοτεχνίες φωτιστικών στην Ελληνική επικράτεια, έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί σχέδια διακοσμητών και αρχιτεκτόνων για κάθε στυλ και ύφος χώρου. Το συγκεκριμένο φωτιστικό απαρτίζεται από εύκαμπτο μέταλλο, το οποίο δημιουργεί την αίσθηση άνθους.

Design

Σχεδίασε το φωτιστικό σου!

Η εταιρία ZAMBELIS LIGHTS στο νέο κατάλογο με φωτιστικά που παρουσίασε πρόσφατα, περιλαμβάνει ένα καινούριο modular φωτιστικό, το οποίο με την πολύ μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων του σας δίνει τη δυνατότητα να το αναπτύξετε στη μορφή που θέλετε!

Με τις μικρές του πλαφονιέρες και τα κρεμαστά του μονόφωτα, μπορείτε να συνθέσετε ένα σύτημα που θα τροφοδοτείται από ένα και μόνο σημείο της οροφής. Αυτό λύνει το θέμα με τα φωτιστικά σαλονιού και τις θέσεις παροχής, οι οποίες ποτέ δεν εξυπηρετούν στο σημείο που βρίσκονται. Επιπλέον μπορείτε να το κάνετε όσο μεγάλο χρειάζεται για να φωτίζεται ο χώρος στην ένταση που σας ικανοποιεί. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε πως το σύστημα αυτό τοποθετείται πολύ εύκολα.

design your light

Design

Zambelis Catalog 2021

φωτιστικά για το 2021

Η ZAMBELIS LIGHTS, εταιρία κατασκευής και εμπορίας φωτιστικών δημιούργησε ένα νέο της κατάλογο με φωτιστικά για το 2020 και το 2021.

Πρόκειται για έναν τόμο 645 σελίδων παρακαλώ, ο οποίος περιλαμβάνει περισσότερους από 2.000 κωδικούς! Ξεφυλλίζοντας τον θα βρείτε κρεμαστά, απλίκες, σποτ, χωνευτά, φωτιστικά δαπέδου, φωτιστικά κήπου και κτιριακών εγκαταστάσεων!

Η ZAMBELIS LIGHTS είναι από τις ελάχιστες εταιρίες που εξακολουθούν να παράγουν φωτιστικά στην Ελλάδα, γεγονός που της δίνει τη δυνατότητα να παρέχει λύσεις για κάθε σας ανάγκη. Τον κατάλογο μπορείτε να τον κατεβάστε σε μορφή pdf στο site zambelislights.gr.

Design

Φωτιστικά από την Zambelis Lighting για το 2020

Όπως κάθε χρόνο έτσι και το 2019, η εταιρία ZAMBELIS LIGHTING ήταν δίπλα στους επαγγελματίες και τους ξενοδόχους του τουριστικού κλάδου στην έκθεση Xenia. Εκεί παρουσίασε όλη τη νέα γκάμα προϊόντων της, από φωτιστικά για υπνοδωμάτια, φωτιστικά δαπέδου, μέχρι και γραμμικά φωτιστικά για επαγγελματικούς χώρους. Η συγκεκριμένη εταιρία αποτελώντας πρωτοπόρο στις ειδικές κατασκευές που απαιτεί ο ξενοδοχειακός φωτισμός, μπορεί δημιουργήσει μοναδικούς χώρους που θα τους κάνει να ξεχωρίζουν. Στο βίντεο αυτό θα πάρετε μια γεύση από την παρουσία της εταιρίας στην έκθεση.

Design

Πως θα διαλέξετε το κατάλληλο μέγεθος φωτιστικού

Πως θα διαλέξετε το κατάλληλο μέγεθος φωτιστικού

Φτιάχνετε το σπίτι σας και βρίσκεστε στη φάση του τι φωτιστικά θα διαλέξετε, και δεν ξέρετε ποιο είναι το κατάλληλο μέγεθος για τον εκάστοτε χώρο; Αν και η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν τη σωστή απάντηση, παρόλα αυτά υπάρχει ένας κανόνας που αν τον ακολουθήσετε θα προσεγγίσετε την ιδανική διάμετρο που θα πρέπει να έχει το φωτιστικό. Τον βρήκαμε στο site της εταιρίας ΖΑΜΠΕΛΗΣ ΑΒΕΕ, η οποία εισάγει και κατασκευάζει από φωτιστικά σαλονιού και φωτιστικά μπάνιου, μέχρι γραμμικά φωτιστικά για επαγγελματικούς χώρους.

  1. Αρχικά μετράμε το μήκος και το πλάτος του χώρου σε πόδια (1foot = 0.3m). Για παράδειγμα αν είναι 3×3.5m, θα είναι 10×11,48 πόδια.
  2. Προσθέτουμε τα δύο μήκη, δηλαδή στην περίπτωση μας 21 πόδια.
  3. Χαρακτηρίζουμε τα 21 πόδια ως ίντσες, δηλαδή 21 ίντσες, όπου αυτή είναι η ιδεατή διάμετρος που πρέπει να έχει το φωτιστικό μας: 21inches = 53.34cm.

Οι μετρήσεις πρέπει να γίνονται σε διαφορετικές μονάδες γιατί η μέθοδος αυτή ακολουθείται στη Μεγάλη Βρετανία και τις ΗΠΑ, όπου σίγουρα η μέθοδος δεν αποτελεί πανάκεια, άλλα παρόλα αυτά θα σας βοηθήσει στο να επιλέξετε κατά προσέγγιση τις διαστάσεις.